Në Akademi mbahet takimi përfundimtar i Projekti të Binjakëzimit

21.01.2019

Vushtrri, 21 janar 2019 - Në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike nesër me dt. 22 janar, duke filluar nga ora 10:00, mbahet programi i seminarit përmbyllës i projektit të binjakëzimit,  “Përkrahja e mëtejme e arsimit në sigurinë  publike në Kosovë”.

Të pranishëm në përmbyllje të projektit të binjakëzimit do të jenë: Enver Hoxhaj, zëvendëskryeministër,  Ekrem Mustafa, Ministër i Punëve të Brendshme të Kosovës,  Katri Raik, Ministre e Brendshme e Estonisë, Nataliya Apostolova, Udhëheqëse e Zyrës së BE-së në Kosovë , Pia Stjernvall, Ambasadore e Finlandës, Ismail Smakiqi Drejtor i Përgjithshëm i Akademisë, Krista Haak, Udhëheqëse Projekti nga Shteti Anëtar si dhe ekspert vendor e ndërkombëtarë.
   


Ftohen mediat që ta përcjellin këtë ngjarje.