Hapet konkurs plotësues për pranimin e studentëve të rinj në Fakultetin e Sigurisë Publike

20.09.2017

Vushtrri, 20 shtator 2017  – Në Akademia e Kosovës për Siguri Publike, u hap konkursi për afatin e dytë për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve bachelor, në Fakultetin e Sigurisë Publike për vitin akademikë 2017/2018.

Të drejtë aplikimi  në këtë afat  kanë zyrtarët e  Doganës së Kosovës dhe  Agjencionit për Menaxhimin  Emergjent.

Për më shumë informata  kliko me poshtë:

Njoftimi

Konkursi

Aplikacioni

Manuali